Despre noi

 

FOLII AUTO, POLISH PROFESIONAL, CURATARE PROFESIONALA A TAPITERIEI


Ce este ZoneProtect? Este locul unde veti descoperi faptul ca masina dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Este locul unde masina dumneavoastra va avea parte de un tratament plin de atentie si meticulozitate. Pentru ca il merita din plin! La fel cum dumneavoastra va iubiti masina noi am pornit aceasta afacere din pasiunea pentru masini. Ne place sa ne facem treaba bine si ne place sa facem tot ce ne sta in putinta pentru ca masina dumneavoastra sa arate cat mai bine cand iese pe portile noastre.

Fie ca veti opta pentru
folia de protectie solara, fie ca vreti o curatare totala a tapiteriei sau chiar un polish complet profesional veti pleca de la noi cu zambetul pe buze si multumiti de faptul ca ati facut o alegere buna.

Toate foliile de protectie solara pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate, omologate R.A.R, productie USA si garantie 7 ani. Dintre marcile comercializate recomandam folia auto 3M, lider mondial in productia de folie de protectie solara si antiefractie pe plan mondial.

Produsele de polish, aparatul de polishat cat si buretii folositi sunt furnizati de acelasi producator, lider mondial, 3M, Made in USA.

Personalul este instruit si calificat  pentru montarea foliilor auto precum si pentru aplicarea polishurilor profesionale cu rezultate maxime.

Nefiind un service de volum, noi ne dedicam atentia asupra fiecarei masini in parte si nu ne apucam de alta masina pana nu terminam treaba inceputa. Se lucreaza numai la programare care se respecta intotdeauna cu mare strictete de catre noi pentru ca eficienta si randamentul muncii noastre sa fie foarte ridicat.