Folie protectie caroserie

Preveniti viitoarele deterioari ale caroseriei vehiculului dvs. cu cele mai eficiente folii de protectie caroserie de la LLumar dar si printr-un montaj de exceptie.

Contactati-ne pentru programari si informatii

protectie-caroserie-auto

Protectie profesionala a caroseriei

Foliile transparente de protectie a vopselei si a caroseriei pot fi aplicate pe zonele masinii dvs. unde vopseaua poate deveni zgariata sau ciobita. Unii proprietari de vehicule vor aplica folia pe partea din fata a vehiculului lor pentru a proteja vopseaua de pietre, murdaria lipicioasa a insectelor si alte resturi. Poate fi aplicat si in alta parte a masinii, unde vopseaua se poate deteriora, cum ar fi in spatele manerelor usii sau pe alte spatii care pot suferi o uzura prematura. Mentinerea acestui aspect curat, proaspat din fabrica al masinii dvs. poate fi realizat intr-un mod eficient si pentru un termen lung prin aplicarea de folii protectie caroserie de la LLumar.

polish-si-protectie-vopsea-vehicul

Protejeaza eficient vopseaua vehiculului tau

Folia de protectie a vopselei vehiculului este un mijloc de a va proteja vopseaua de elemente daunatoare, aschii de piatra si urme de cheie cu un strat invizibil de plastic. Principiul este ca prin aplicarea acestei protectii pentru caroserie se pot evita diverse reparatii ce tin de zgarieturi, investind intr-un produs care constituie o bariera peste vopseaua masinii dvs. protejand aspectul si valoarea reziduala a acesteia prin acest proces. Sistemele de protectie pe care Zone Protect vi le pune la dispozitie sunt unele dintre cele mai avansate protectii a vopselei autoturismului. Intreaga gama de folii pentru protectia caroseriei este practic invizibila si ofera protectie eficienta.

Excelenta in aplicarea foliei de protectie auto si protejare de calitate superioara!

Aplicarea de folii pentru protectia caroserie este o investitie de lunga durata in calitate si confort!

Preturi folie protectie caroserie

150 EURO / M2

PROTECTIE GENERALA CAROSERIE

  • Protejeaza orice componenta al vehiculului dvs. prin aplicarea de folii protectie caroserie pentru a proteja in mod eficient vopseaua si caroseria la un pret avantajos de 150 euro pentru un metru patrat.
500 euro

PROTECTIE PRINCIPALA CAROSERIE

  • Protectie capota
  • Protectie bara
  • Protectie faruri
  • GRATUIT - Protectie capace oglinzi
Sunteti in cautarea de sisteme pentru

protectie caroserie?

Servicii profesionsite de protectie caroserie si protejare vopsea auto

Doriti sa efectuati o protectie de lunga durata si sa aplicati o folie originala calitativa pentru caroserie si vopsea si in acelasi timp sa aveti parte de un montaj de calitate superioara? Ati venit in locul potrivit!

Folia de protectia pentru caroserie consta dintr-un strat ultra subtire si transparent, care atunci cand este aplicat in mod corespunzator de catre un profesionist, formeaza un strat de suprafata protector. Aceasta "piele" de unica folosinta protejeaza caroseria unei masini, precum si vopseaua de sub ea, de la zgarieturi de suprafata, expunere la UV, depozite de apa dura, ploi acide, oxidare si de alte alte neplacute. Puteti evita stresul de reparare sau revopsire a zgarieturilor prin invelirea corpului vehiculului cu folie de protectie a caroseriei si a vopselei vehicului. Reduce riscul ca vopseaua masinii dvs. sa fie zgariata, ceea ce este adesea inevitabil. Echipa noastra lucreaza doar cu cele mai calitative folii pentru o astfel de protectie si efectuam un montaj de calitate superioara.

folie-protectie-caroserie
Personal cu experienta

Avem personal cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, atat pentru montajul foliei auto cat si pentru restul serviciilor oferite.

Personal foarte prietenos

Personalul nostru amabil si calificat va va ajuta cu placere cu orice problema si va asista cu toate informatiile necesare legat de produsele oferite.

Servicii
de calitate

Lucram doar cu cea mai calitativa folie de pe piata si garantam calitatea acesteia cat si al montajului. Oferim garantie pentru fiecare servicu oferit.

Servicii
Rapide

Stim ca timpul este foarte important pentru noi toti, astfel lucram cat mai rapid fara a afecta calitatea produsului finit si satisfactia clientului.

Partener oficial autorizat LLumar si RAR

Beneficiaza de un montaj profesionist al foliilor de faruri pentru autoturismul tau!
autorizatie-aplicator-folie-auto


autorizatie-tehnica-rar-folii-auto

Ultimele polishuri auto pentru faruri realizate

De peste 20 de ani, executam polish de faruri si aplicam folii profesionale cu garantie extinsa pe farurile autoturismelor. Echipa noastra detine o vasta experienta in domeniu!