Folii auto Llumar

Foliile auto blocheaza razele ultraviolete ale soarelui care va pot afecta pielea, plasticul din interiorul vehiculului dar si alte componente. De asemenea, ofera intimitate in interiorul autoturismului dvs.

Contactati-ne pentru programari si informatii

folii-auto-originale-bucuresti

Folii auto geamuri

Soarele nu este intotdeauna prietenul tau atunci cand conduci. Poate crea un disconfort vizual atat pentru sofer si cat si pentru pasageri. Radiatiile sale UV vor deteriora treptat materialele interioare si pot contribui la imbatranirea pielii si poate duce in anumite cazuri la diferite boli de piele. De asemenea, va poate incalzi vehiculul ca o sera, uneori dincolo de ceea ce poate oferi sistemul dvs. de aer conditionat. Cu toate acestea, foliile auto pentru geamurile masinii dvs. contribuie la reducerea tuturor acestor probleme si va ofera mai multa intimitate atat dvs. cat si celorlalti pasageri dar si confort atunci cand sunteti in interiorul vehiculului.

folii-auto-llumar-bucuresti

Aplicare folii auto sector 6

Aplicarea de folii auto pentru masina se refera la procesul de furnizare a unei pelicule laminate subtiri pe sticla unui vehicul pentru a o intuneca sau si pentru a reduce radiatiile solare. Motivele pentru care oamenii aleg sa nuanteze geamurile unui automobil variaza. Acestea pot include confidentialitate sau securitate, protectie impotriva razelor UV, inclusiv a UVA, cele responsabile de provocarea cancerului de piele si reducerea castigului solar (caldura interioara) si astfel imbunatatirea treptata a consumului de combustibil si taierea stralucirii oferita de soare. Desigur, exista si motive pur estetice pentru aplicarea de folii geamului masinii.

Excelenta in aplicarea de folii auto de calitate superioara!

Aplicarea de folii auto Llumar este o investitie de lunga durata in protectie si confort!

Preturi folii auto Llumar

Cele mai avantajoase tarife din Bucuresti si finisaje ireprosabile
AT-classic

AT Classic

Este o folie LLumar cu o protectie de 44% la respingerea energiei solare. Procedeul de fabricare pentru aceasta gama de folie, este colorarea in profunzime. Protectia impotriva razelor UV este foarte ridicata, indicele fiind de 99%. Gama CLASIC se fabrica pe mai multe transparente.

Incepand cu

200 lei

Coupe - 200 lei

Berlina - 250 lei

Break si Suv - 300 lei

ATR-Confort

ATR Confort

Este o folie LLumar cu o protectie ridicata la respingerea energiei solare si anume 70%. Procedeul de fabricare pentru aceasta gama de folie este colorarea in profunzime, avand in componenta atomi de aluminiu. Astfel, protectia termica este foarte ridicata. Protectia importiva razelor UV este foarte mare, indicele fiind de 99%. Gama CONFORT se fabrica pe mai multe transparente.

Incepand cu

300 lei

Coupe - 300 lei

Berlina - 450 lei

Break si Suv - 550 lei

LATI-Premium

CTX Premium

Blocheaza peste 99% din radiatiile UV, protejand interiorul masinii de uzura si matuire. Foliile auto LLumar Avantgarde (LATI si AIR) sunt nemetalizate si nu produc interferenta cu semnalul telefoanelor mobile, radio-receptoarelor, detectoarelor radar sau sistemelor de navigatie. Insertia ceramica confera foliei o absorbtie puternica a radiatiilor infrarosii (caldura solara), chiar pana la 74%..

Incepand cu

450 lei

Coupe - 450 lei

Berlina - 600 lei

Break si Suv - 700 lei

LLumar-IRX

LLumar IRX

Noua serie LLumar IRX sau cum o vom numi in continuare: InfraRedX, iti transforma interiorul masinii in zona ta de super-confort. Conduci mai calm si te bucuri de calatorii datorita abilitatilor concentrate de blocare a razelor infrarosii selective dar si datorita tehnologiei ceramice de ultima generatie.

Incepand cu

900 lei

Coupe - 900 lei

Berlina - 1150 lei

Break si Suv - 1300 lei

Preturi folii geamuri laterale fata

160 lei

AT CLASSIC

200 lei

ATR CONFORT

350 lei

AIR BLUE 80

Sunteti in cautarea de montaj

Folii auto Llumar?

Beneficiile foliilor auto LLumar

Doriti sa aplicatie o folie Llumar originala cu un montaj de calitate superioara? Ati venit in locul potrivit!

La Zone Protect putem introduce diferite tipuri de folii Llumar performante pe orice sticla a vehiculului dvs. pentru a reduce cantitatea de radiatii infrarosii, lumina vizibila si ultraviolete (UV) care trece prin geamurile unui vehicul. Instalarea de folii auto poate crea un mediu de conducere mai bun, mentinand stralucirea oferita de soare mai mica decat sticla obisnuita si mentinand temperatura interioara mai rece. Ambele avantaje contribuie la o experienta de conducere imbunatatita, cu o vizibilitate si un confort mai mare pentru sofer. In plus, cu un interior natural mai rece, aerul conditionat al unui vehicul nu va trebui sa functioneze la fel de greu pentru a mentine temperaturile la un nivel constant scazut, economisind combustibil si, prin urmare, bani pentru proprietarul vehiculului. Sticla colorata poate contribui, de asemenea, la reducerea expunerii la razele UV daunatoare ale soarelui, care pot provoca imbatranirea prematura a pielii, acest lucru poate fi foarte util in calatoriile lungi in care ar putea exista riscul supraexpunerii.

Pe langa beneficiile pentru sanatatea pasagerilor, nuantele de filtrare UV pot pastra starea interiorului vehiculului, deoarece materialele din plastic si tapiteria dvs. pot fi afectata de expunerea prelungita la lumina soarelui. Radiatiile UV pot descompune legaturile chimice din panza, provocand un efect de albire care duce la pierderea culorii. De asemenea, poate rupe legaturile polimerice gasite in plastic, precum si sa le usuce, provocand craparea. Filtrarea UV inseamna ca tapiteria dvs. nu se va estompa la fel de repede, iar materialele plastice nu vor fi la fel de predispuse la crapaturi. Un alt beneficiu al faptului ca aveti geamuri colorate intr-un vehicul este nivelul crescut de intimitatea pe care il dobanditi, ceea ce face ideal montajul foliilor auto pentru utilizarea in vehicule in care mentinerea unui profil intim este de cea mai mare importanta. Desi nuantele din fata sunt supuse legislatiei Romaniei, geamurile din spate si luneta pot fi instalate cu orice nivel de nuanta.

folii-originale-llumar

montaj-profesionist-folii-auto-llumar
Personal cu experienta

Avem personal cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, atat pentru montajul foliei auto cat si pentru restul serviciilor oferite.

Personal foarte prietenos

Personalul nostru amabil si calificat va va ajuta cu placere cu orice problema si va asista cu toate informatiile necesare legat de produsele oferite.

Servicii
de calitate

Lucram doar cu cea mai calitativa folie de pe piata si garantam calitatea acesteia cat si al montajului. Oferim garantie pentru fiecare servicu oferit.

Servicii
Rapide

Stim ca timpul este foarte important pentru noi toti, astfel lucram cat mai rapid fara a afecta calitatea produsului finit si satisfactia clientului.

ATENTIE ! Nu te lasa pacalit!

Verifica si testeaza folia inainte sa o montezi!

Folia auto LLumar originala trebuie sa aiba stantata marca LLumar pe toata suprafata, din 25 in 25 cm. Daca pe suprafata foliei nu se distinge clar marca LLumar sau aplicatorul nu prezinta certificatul de conformitate al foliei, acel produs ESTE FALS.

O parte din atelierele din Bucuresti prefera sa scada pretul montajului si sa inlocuiasca folia auto LLumar cu un inlocuitor ieftin chinezesc, care dupa un timp se decoloreaza si face bule. Mai nou, la inceput le arata stanta clientilor, apoi in timpul montajului inlocuiesc folia.

autenticitate-folii-auto

Partener oficial autorizat LLumar si RAR

Beneficiaza de un montaj profesionist al foliilor auto pentru autoturismul tau!
autorizatie-aplicator-folie-auto


autorizatie-tehnica-rar-folii-auto

Ultimele folii auto montate

De peste 20 de ani, montam folii pe geamuri pentru autoturisme. Echipa noastra detine o vasta experienta in domeniu!