Polish si aplicare folii faruri

Farurile sunt extrem de importante pentru siguranta pasagerilor, mai ales in timpul noptii. Uzura treptata si expunerea la diferite conditii climatice le matuiesc si le afecteaza vizibilitatea.

Contactati-ne pentru programari si informatii

faruri-matuite

Restaurare faruri auto

Zone Protect ofera servicii rapide de restaurare a farurilor auto pentru o vizibilitate imbunatatita si o deplasare lina. Vizitati-ne in sectorul 6 pentru a beneficia de o restaurare profesionala a farurilor auto la un pret mult mai scazut decat costul de inlocuire al farurului. Expertii nostri folosesc cele mai bune produse de curatare si de restaurare a farurilor auto. La Zone Protect, costul serviciului de restaurare a farurilor auto dar si de aplicare a folilor este extrem de avantajos. Farurile incetosate, zgariate, oxidate sau ingalbenite reduc vizibilitatea si pot provoca disconfort in timpul conducerii sau chiar pot provoca accidente. Atunci cand farurile sunt in stare proasta, puterea luminii va fi redusa semnificativ, afectand potential vizibilitatea soferului dar si al vehiculului.

faruri-polishate

Polish faruri auto sector 6

Farurile sunt cele mai importante lucruri de pastrat curate pe masina. Nu numai ca aceste sisteme va permit sa vedeti drumul, dar va permit de asemenea sa fiti si vazuti de alti soferi. Majoritatea obiectivelor farurilor sunt fabricate din plastic din policarbonat. Acest plastic puternic este perfect pentru a face fata conditiilor de drum dure fara sa se rupa, ceea ce doriti cu siguranta, dar nu se imbina bine cu soarele si cu alti factori climatici. Pentru a-l proteja initial, producatorii acopera lentilele cu o folie de protectie UV. Dar, in timp, acest film este distrus de razele UV, permitand plasticului sa se oxideze. Echipa noastra va ofera servicii profesioniste de polish faruri auto in Bucuresti sector 6 pentru a va mentine siguranta in trafic si al celorlalti participanti la trafic.

Excelenta in polish faruri auto si aplicare folii de calitate superioara!

Aplicarea de folii auto pe faruri este o investitie de lunga durata in protectie si confort!

Preturi polish si folii faruri

150 lei

POLISH FARURI

150 lei

FOLIE FARURI

250 lei

POLISH+FOLIE

130 lei

Folie stopuri

Sunteti in cautarea de polish

si montaj folii faruri?

Servicii profesionsite de polish si aplicare folii faruri

Doriti sa efectuati o polishare de calitate superioara la farurile masinii dvs. si sa aplicati o folie originala calitativa si in acelasi timp sa aveti parte de un montaj de calitate superioara? Ati venit in locul potrivit!

Farurile vehiculului dvs. sunt expuse in mod constant la conditiile meteorologice si la conditii dificile din trafic. De aceea, nu ar trebui sa fie o surpriza atunci cand se zgarie, devin neclare sau se matuiesc. Farurile sunt o parte integranta a vehiculului dvs. si ar trebui sa fie intotdeauna intretinute pentru a spori vizibilitatea atat pentru dvs. cat si pentru ceilalti soferi. Contactati astazi expertii nostri in polish faruri si aplicare de folii pentru servicii rapide si profesionale de restaurare si de pastrare a farurilor ca noi pentru o lunga perioada de timp.

polish-faruri-si-aplicare-folie
Personal cu experienta

Avem personal cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, atat pentru montajul foliei auto cat si pentru restul serviciilor oferite.

Personal foarte prietenos

Personalul nostru amabil si calificat va va ajuta cu placere cu orice problema si va asista cu toate informatiile necesare legat de produsele oferite.

Servicii
de calitate

Lucram doar cu cea mai calitativa folie de pe piata si garantam calitatea acesteia cat si al montajului. Oferim garantie pentru fiecare servicu oferit.

Servicii
Rapide

Stim ca timpul este foarte important pentru noi toti, astfel lucram cat mai rapid fara a afecta calitatea produsului finit si satisfactia clientului.

Parter oficial autorizat LLumar si RAR

Beneficiaza de un montaj profesionist al foliilor de faruri pentru autoturismul tau!
autorizatie-aplicator-folie-auto


autorizatie-tehnica-rar-folii-auto

Ultimele polishuri auto pentru faruri realizate

De peste 20 de ani, executam polish de faruri si aplicam folii profesionale cu garantie extinsa pe farurile autoturismelor. Echipa noastra detine o vasta experienta in domeniu!