Preturi servicii Zone Protect

Preturi folii auto Llumar

Cele mai avantajoase tarife din Bucuresti si finisaje ireprosabile
AT-classic

AT Classic

Este o folie LLumar cu o protectie de 44% la respingerea energiei solare. Procedeul de fabricare pentru aceasta gama de folie, este colorarea in profunzime. Protectia impotriva razelor UV este foarte ridicata, indicele fiind de 99%. Gama CLASIC se fabrica pe mai multe transparente.

Incepand cu

250 lei

Coupe - 250 lei

Berlina - 300 lei

Break si Suv - 350 lei

ATR-Confort

ATR Confort

Este o folie LLumar cu o protectie ridicata la respingerea energiei solare si anume 70%. Procedeul de fabricare pentru aceasta gama de folie este colorarea in profunzime, avand in componenta atomi de aluminiu. Astfel, protectia termica este foarte ridicata. Protectia importiva razelor UV este foarte mare, indicele fiind de 99%. Gama CONFORT se fabrica pe mai multe transparente.

Incepand cu

400 lei

Coupe - 400 lei

Berlina - 450 lei

Break si Suv - 550 lei

LATI-Premium

CTX Premium

Blocheaza peste 99% din radiatiile UV, protejand interiorul masinii de uzura si matuire. Foliile auto LLumar Avantgarde (LATI si AIR) sunt nemetalizate si nu produc interferenta cu semnalul telefoanelor mobile, radio-receptoarelor, detectoarelor radar sau sistemelor de navigatie. Insertia ceramica confera foliei o absorbtie puternica a radiatiilor infrarosii (caldura solara), chiar pana la 74%..

Incepand cu

500 lei

Coupe - 500 lei

Berlina - 600 lei

Break si Suv - 700 lei

LLumar-IRX

LLumar IRX

Noua serie LLumar IRX sau cum o vom numi in continuare: InfraRedX, iti transforma interiorul masinii in zona ta de super-confort. Conduci mai calm si te bucuri de calatorii datorita abilitatilor concentrate de blocare a razelor infrarosii selective dar si datorita tehnologiei ceramice de ultima generatie.

Incepand cu

900 lei

Coupe - 900 lei

Berlina - 1150 lei

Break si Suv - 1300 lei

Preturi polish si folii faruri

150 lei

POLISH FARURI

150 lei

FOLIE FARURI

250 lei

POLISH+FOLIE

130 lei

Folie stopuri

Preturi folie protectie caroserie

150 EURO / M2

PROTECTIE GENERALA CAROSERIE

  • Protejeaza orice componenta al vehiculului dvs. prin aplicarea de folii protectie caroserie pentru a proteja in mod eficient vopseaua si caroseria la un pret avantajos de 150 euro pentru un metru patrat.
500 euro

PROTECTIE PRINCIPALA CAROSERIE

  • Protectie capota
  • Protectie bara
  • Protectie faruri
  • GRATUIT - Protectie capace oglinzi